Det kjentes veldig at det var lenge siden
, alt for lenge siden. Homeshopping gir en veldig koselig og personlig kontakt med kundene, men jeg synes alltid det er grualt da det er lenge siden sist. Og det kjente jeg veldig på i dag. I tillegg klarte jeg ikke helt ha hodet klart, siden tankene mine var hos Lillebror som var hjemme og skulle legge seg, mens jeg stod og snakket. Men hva kan man forvente, det var jo første kvelden jeg holdt en homeshopping siden Lillebror ble født. (Er det ikke rart, jeg har sluttet å amme for en stund siden, men da jeg stod der å snakket kunne jeg kjenne melkesprengen sige på! Noen ganger vil bare kroppen motarbeide deg med alt den har!)

Det var en koselig gjeng damer jeg fikk komme til, og jeg gleder meg til det blir sminketema neste gang. Det er alltid mye lettere da man kan ha et fokus på kun sminke, hudpleie eller kosttilskudd! Uansett – nå er jeg i gang igjen, og det kjennes veldig bra. Mens jeg pakket bilen for å reise, ble veslejenta med Rasmus ut. Hun skulle være snekkerjente mens mamma var på jobb. Små barn – store gleder. Gjett om det var stas å få på sine nye arbeidshansker, og hørselvern! God hjertet og sie-rumpe, er det ikke så man sier? Hun er i alle fall mammas godjente både som prinsesse og snekker!