Når en tid er forbi kommer en ny tid i møte. Tiden åpner for muligheter, og muligheter åpner for resultater. Den siste tiden har vært helt fantastisk, og det hender så mye både på business og familiefronten. Hverdagen er spennende og moro, og det er moro at så mange av dere følger meg på min vei.


Jeg har satt fult fokus på å få businessen opp å gå, og jeg har fult fokus på tid med familien – På kveldene har jeg har slått av tv’en og skrudd på effektiviteten. Jeg bruker tiden til å jobbe. Jobbe for min, og familien sin fremtid. En lang tid har jeg hatt bloggen min på blogg.no, men av personlige grunner vil jeg legge ned den bloggen for å starte opp min helt egen blogg. Jeg håper at alle mine faste følgere fremdeles vil følge meg i min nye lille verden her på blogg.hesteoghundeterapi.no

Her vil jeg dele mer av hva som skjer både på business og hjemmefronten! Ønsker dere alle en fin og effektiv tirsdag.