Det er så utrolig inspirerende med en til en møter. I dag har jeg hatt en veldig fint planmøte med Silje Enger, ei herlig jente fra teamet, som virkelig har løst gåten med hvordan gjøre jobben. Med sitt hvorfor har hun virkelig funnet sin måte å gjøre ting på, og er i sitt ess. Det gir meg sånn inspirasjon og energiboost å få være en del av dette. Å høre om ønsker, drømmer og målsetninger i takt med at engasjementet vokser i samtalen er bare så ubeskrivelig.

Å være småbarnsmor er en jobb i seg selv, å at unge mødre har ambisjoner om å skape sin fremtid, og gjøre en innsats for seg selv og familien forstår jeg godt. Mer tid med familie, mindre tid i barnehage og sterkere økonomi er et godt hvorfor. Jeg tror flere kjenner seg igjen i situasjonen med den berømte tidsklemma.

Legg unnskyldninger til side, å gjør en handling. I dag jobbet vi må planlegging og målsetting, for det er det hele jobben går ut på. Sette mål, og jobbe målrettet mot dem. Gleder meg til å følge veien videre, for det har gått i raser fart frem til nå, og det kan bare bli enda bedre!