Da jeg var liten drømte jeg alltid om å bli millionær, å så fantastisk det var og høre at flere har hatt nettopp samme drømmen som meg. Da jeg var liten drømte jeg alltid om å bli millionær. Så praktisk og greit, for hvis jeg ble millionær kunne jeg bli helikopterpilot og veterinær på samme gang. Etterhvert som årene har gått har drømmen svinnet mer og mer, og det er mer og mer sjeldent at jeg våkner av at jeg tror jeg er mange meter opp i lufta.

Jeg har jobbet som terapeut i flere år, uten å føle at jeg har blitt rik og rund på det. Vi har hatt så vi har klart oss, men ikke noe ekstraordinært ut over det. Jeg begynte og jobbe med Forever Living etter å ha brukt produktene i lang tid, flere år faktisk, selv og ville selge produktene gjennom jobben min – men det er først den siste tiden jeg har begynt å se hvilke unike muligheter det faktisk byr på. For en forretningsplan vi har. Det er moro å se månedsbonusene vokse seg større, og det er herlig å få en mestringsfølelse. I helgen fikk jeg anerkjennelse for jobben jeg har gjort, å bare det i seg selv, å få skryt for jobben du gjør er helt fantastisk.
Helgen har vært utrolig inspirerende, lærerik og vært full av wowfaktorer. Rett og slett spennende for meg å være med på. Under helgens forelesninger kjente jeg mer og mer at drømmen fra da jeg var liten kom sigende over meg. Den lille sommerfuglen nederst i magen som gjorde drømmen litt spennende. Tenk så praktisk, kanskje ikke å bli helikopterpilot, men å bli millionær. Jeg kjenner drømmer kommer snikende innpå, og det er moro å ha den følelsen igjen, den følelsen av at det kanskje er mulig også for meg. Ei blygen jente fra landet. Da så mange andre klarer det. Hvorfor skal ikke jeg klare det?