I dag har jeg hatt en sånn dag hvor det meste har vært tiltak. Sofaen har vært min beste venn, og jeg har brukt alt for mye tid på ingenting. Jeg har i grunn bare koset meg med Lillebror. Å det er kos det, men en ting jeg har lært meg det siste året er at man får ikke energi av å ligge på sofaen. Energi er ikke noe man sparer opp, men noe man produserer.

Lillebror skal sove hos mommo og bæff i kveld, så vi får en hel natt med sammenhengende søvn. Det er uvant med stillheten da begge barna er borte, og Rasmus er på jobb – så jeg bestemte meg for å ta tak i livet. Fylte et stort glass med argi+ tok med meg en aloe2go og dro i gang. Til å være så lat i dag, må jeg si det gjorde susen. 6 gode km, og jeg var farlige nære rekorden min! 34 minutter brukte jeg, og det kjentes superbra. Vel hjemme følte jeg enda jeg hadde masse ubrukt energi, så da ble det jammen en styrkeøkt også. Det er utrolig hvordan kroppen fungerer med riktig drivstoff!

Nå nyter jeg stillheten, pakker ned noen produkter til produktvisning i morgen og forbereder meg. I morgen skal jeg hjelpe i gang en ny forhandler, ei god venninne som ønsker mer tid, og bedre økonomi – som så mange andre! Jeg gleder meg utrolig mye! Jeg tenker som så, ønsker man noe nok og jobber for det, så kan man oppnå alt.

Håper du også har hatt en fin søndag!