Har du noen gang våknet, vridd deg rundt og gnudd ansiktet i puta, og tenkt i dag vil jeg ikke stå opp? Jeg har nemlig disse morgenene titt og ofte. Jeg er et vanedyr som elsker høy komfort, og spesielt min egen seng. Jeg synes det er utrolig fint å ha litt tid på morgenen til å våkne, så jeg ikke bare trenger sprette opp, helst før vekkeklokken har ringt. Gi meg førti minutter og jeg er menneske jeg også.

I dag har jeg virkelig hatt en slik dag. De siste ukene har det hengt en aldri så liten influensa over oss, som har vedvart lenge, og jeg er fremdeles litt tett på morgenen, noe som gjør at det går litt ekstra tregt. Derfor passet det meg perfekt å starte min arbeidsdag fra min absolutt høyeste komfortplass i dag. Nemlig i sengen. Det er så deilig å kunne bestemme over sin egen tid, fritid og arbeidstid. Men lillebror sov så godt fikk jeg oppdatert meg litt med hvordan det går for teamet så langt denne måneden, og jeg fikk hjulpet noen som står litt fast. Etter det påfallende arbeidet var unnagjort, koset jeg meg med noen sider i boka jeg leser for tiden. Jeg falt helt for “et helt halvt år”, og jeg håper “etter deg” lever opp til den første boken.