Hva er vel bedre enn å starte dagen med et stort glass husmorspeed på boks, for å virkelig få i gang motoren og kjøre på! I alle fall nesten sånn. Vi hadde faktisk sovmorgen i dag, og det er deilig det også. Lillebror sov helt til litt over åtte, og vi kunne nyte av noen minutters kos i sengen før vi tok tak i livet i dag. Da kom husmorspeeden inn i bildet under dagens frokost, før vi dro av sted for å levere varer. Elsker og møte kundene, dele erfaringer og snakke produkter. Det er helt fantastisk.

Lillebror er jo gull, og henger på mamsen uansett. Både i går og i dag har vi vært snekkermestere. I går fikk jo gjort veldig mye, og i dag var mamma og pappa med oss også, så vi fikk gjort enda mer. Vi har faktisk kommet veldig langt, og jeg begynner å se enden på visa nå. Det kjennes helt fantastisk. Dagen har bare oset av energi og overskudd, og det er så deilig. Så etter dagens middag, har jeg også fått tid til en joggetur (hvor jeg på samme tur også fikk levert enda flere varer), hengt opp flere klesvasker og vasket enda mer klær, brettet klær og begynt og pakke til i morgen. Jeg har også fått vakt noen wienerbrød, hjulpet i gang en ny i teamet og Evelyn har kommet hjem så vi har koset oss med tegning og litt barnetv.

Hvilken dag sier bare jeg! Jeg elsker sånne dager. Dager da jeg ikke trenger legge beina opp i sofaen og kjenne på “jeg skulle bare sovet noe minutter”, eller dager da hodepinen plager meg så jeg aller helst bare vil være alene og grave meg ned. Nei, jeg er absolutt den beste versjonen av meg selv på dager som i dag! En super søndag, med en skikkelig søndagsboost!

Nå blir det!
www.myaloevera.no/lineneby