Denne uken er familien på høstferie. Utrolig koselig med en ukes avbrekk, tid med familien og sent onsdag kveld kom et vennepar av oss ned med sin lille baby også. Jeg og Lene brukte gårdagen på å gjennomsøke kriker og kroker på Gekås, Ullared. Noen julegaver, endel andre ting og masse jeg egentlig ikke hadde tenkt handle ble det, og på tur hjem kom vi på alt vi hadde glemt å kjøpe, så da ble det jammen en tur til på eftan også.

Under gårkveldens bedre biffmiddag ble vi avbrutt av en telefon fordi det var villsvin ved fôringsplassen, så da dro guttaboys ut på første jaktrunde, og det endte med et villsvin på Erik. Torsdag ble med andre ord en vellykket dag for hele gjengen.

Jeg, Rasmus og ungene kom ned mandagskveld, og hadde store planer for tirsdagen. En ting jeg sjeldent tar meg tid til er nemlig å reise til frisør. Jeg hadde gledet meg stort til å komme ned til Halmstad for jeg hadde booket en hel time “gjør stas på meg selv hos frisør”, og det var evigheter siden sist. Tirsdag morgen ble dog ikke som planlagt. Marius hadde feber, Evelyn var trøtt og bilen punktert. Fantastisk eller hva? I morgenstresset fant vi ut at det beste var å avbestille timen. Så frisørtimen får avvente, men det ser veldig ut til at det blir mye å feire ved månedsslutt, da flere i temaet når nye nivåer.

Selv om vi er absolutt mest på en pleasure-ferie nå, så blir det business også. Jeg følger opp teamet mitt tett, og i tillegg er det jo helt fantastisk å kunne jobbe globalt. Når jeg vil, hvor jeg vil og med hvem jeg vil. Helt fantastisk. Etter månedsslutt skal jeg feire med å booke meg en ny frisörtime! Jeg gleder meg allerede. Teller ned dager til månedsslutt nå, så spennende – dette blir rekord måned for teamet vårt!