For en måned. For noen uker, og fy fader for en dag! Jeg er stum, tom av ord men utrolig nok ikke tom av energi! Nå skal jeg lene meg godt tilbake i sofaen, og nyte. Dette har virkelig vært måneden for teamet vårt, hvilken innsats hver eneste en av jentene i teamet har hatt. Vi har stått på skikkelig alle mann. Å hvilket teamwork! Som sagt jeg er stum.

Denne måneden er det flere i teamet som har satt seg mål, og det er så utrolig moro å følge hver og en hele veien frem til mål! Det er bare så givende å se hva folk klarer å oppnå med et sterkt nok hvorfor, og jeg er så heldig å få jobbe sammen med masse fine mennesker.

Jeg har jo selv også hatt et mål, i min verden et veldig stort mål, denne måneden. For meg var dette en av de største målene, fordi jeg har sett på det som helt umulig. Nå er de siste avgjørende timene av dagen her, og jeg er så spent! Magen bobler av sommerfugler, drager og monstre. Nå setter jeg meg tilbake i sofaen og skal nyte litt av den siste innspurten. Det har vært en litt stresset måned skal jeg si. De fleste som kjenner meg vet jo at jeg er selve stress i egen høye person, men denne måneden har jeg overgått meg selv litt. Spesielt de siste dagene, men hva gjør vel det da man ser hva det er verdt i enden av løpet? Jeg er tom for ord! I morgen skal jeg løpe meg en lang lang tur!