2016 er jeg sikker på at blir et år med store muligheter, å jeg skal ta tak i hver eneste dag og gjøre det beste ut av den. Første dagen i året er snart omme, å jeg har brukt dagen til planlegging, babykos og trening. En utmerket dag i mine øyne. Jeg gleder meg allerede til fortsettelsen av januar.

Det er litt vemodig å vite at jeg er ferdig med mammapermisjonen min om bare 14 dager. To uker flyr jo av sted fortere enn lynet, så det gjelder å ta vare på hver minste del av dagen. Selv om det er litt vemodig er det allikevel også litt godt. Det skal bli deilig med litt ordentlige rutiner igjen.

Jeg er klar for nye utfordringer, å jeg er klar for å begynne og jobbe fult. Jeg gleder meg til å hilse på nye og gamle pasienter på klinikken. Jeg gleder meg til nye arbeidsoppgaver og utfordringer og jeg gleder meg til å kunne utvikle kunnskapen min enda mer. Jeg er ferdig med det nye behandlingsrommet mitt, så det er klappet og klart for å ta i mot kunder, og i tillegg til jobbing har jeg også kastet meg rundt for å utdanne meg videre. Starter opp allerede i januar, og jeg gleder meg rett og slett skikkelig. Denne gangen er det utdanning i mobilisering av ledd, og det passer meg midt i blinken! Kan det nye året bli mye bedre?


I tillegg til at mitt eget behandlingsrom, min egen lille klinikk er helt klar, er det også andre forandringer på gang. Fra slutten på januar skal jeg praktisere hundebehandlinger fra en veterinærklinikk i Plassen, med veterinær Therese Nordgaard, noe jeg vet blir veldig bra. Nye lokaler, nytt samarbeid og ny faglig kompetanse. Kan det bli mye bedre? Vi ønsker det nye året hjertelig velkommen 😀 Godt nyttår alle sammen!