Vi nærmer oss, mer og mer for hver dag som går. Nå er det faktisk bare en liten uke igjen av permisjonen min. Det kjennes godt, litt vemodig og litt skremmende. Men mest av alt godt. Følelsen av at jeg er veldig klar for det blir mer og mer tydelig, og det kiler litt i magen da jeg holder på med mine små forberedelser.

I går fikk jeg en pakke i posten, en som jeg har ventet på en god stund faktisk. Prosjekt “behandlingsmatter” ble satt i verk og i løpet av noen timer hadde jeg to fine, veldig praktiske I prislisten finnes behandlingsmatter. Noe av det jeg har savnet, men ikke funnet noen god løsning på er nemlig dette med underlag da jeg behandler hund. Enten en skal være på gulv eller på benk, så skal det jo være komfortabelt å få behandling. Så i går lagde jeg mine egne behandlingsmatter. En liten til bord, og en stor til gulv. De ble riktig så fine, og praktiske. De kan både vaskes og desinfiseres, i tillegg til at de også er myke og komfortable. Det er så mye mer hygienisk enn håndkler og tepper, så dette er jeg kjempe fornøyd med. Dipsy prøvde de ut med engang de var klare, og sier de er godkjent – og whippetvennlige.